Veelzijdigheid en trots van Den Haag in 136 groepsfoto's

Bestel het boek voor €24,95 (excl verzendkosten)

Ontmoet je stad in dit prachtige fotoboek! Een leuk cadeau om te geven met de feestdagen, een mooi alternatief voor

het kerstpakket, als relatiegeschenk ofgewoon als pronkstuk voor thuis op tafel. 136 groepsfoto's in een glossy uitgegeven boek, met essays en informatie over alle geportretteerde gemeenschappen. Wees er snel bij, want de 3.100 geportretteerde Hagenezen azen ook op een exemplaar!

Het boek laat een dwarsdoorsnede van de stad laten zien: van hoog tot laag, links tot rechts, jong en oud en van moeilijk tot makkelijk. We brengen mensen in beeld die zich op een of andere manier verenigen op basis van hun sport, hobby, kennis, (net)werk, ambacht, (geloofs)overtuiging of culturele achtergrond. En gelijk verspreid over de stadsdelen en wijken van Den Haag. Iedereen kan zich in het boek herkennen.

 Iedereen wil gezien worden en erbij horen. Daar gaat het Haags Verhaal over en daarover gaat ook dit fotoboek. Met elkaar op de foto gaan, is een klein feestje. Dat zie je af aan dit boek. 

Uitnodigen bijvoegen Cover fotoboek.jpg 

rondreizende tentoonstelling

 

De foto's gaan in een rondreizende fototentoonstelling in 2022 door de stad. De tentoonstelling staat van 2 - 19 februari in Atrium Den Haag. 

We willen hierna met onze tentoonstelling op reis door de stad: heb je een idee waar hij kan staan? Het is een echte eyecatcher! Neem dan contact met ons op: mail@haagsverhaal.nl

Mede mogelijk gemaakt door: 

IMG-0272.jpg      atrium.png