Veelzijdigheid en trots van Den Haag in 136 groepsfoto's

Bestel het boek voor €24,95 (excl verzendkosten)

Ontmoet je stad in dit prachtige fotoboek! Een leuk cadeau om te geven met de feestdagen, een mooi alternatief voor

het kerstpakket, als relatiegeschenk ofgewoon als pronkstuk voor thuis op tafel. 136 groepsfoto's in een glossy uitgegeven boek, met essays en informatie over alle geportretteerde gemeenschappen. Wees er snel bij, want de 3.100 geportretteerde Hagenezen azen ook op een exemplaar!

Het boek laat een dwarsdoorsnede van de stad laten zien: van hoog tot laag, links tot rechts, jong en oud en van moeilijk tot makkelijk. We brengen mensen in beeld die zich op een of andere manier verenigen op basis van hun sport, hobby, kennis, (net)werk, ambacht, (geloofs)overtuiging of culturele achtergrond. En gelijk verspreid over de stadsdelen en wijken van Den Haag. Iedereen kan zich in het boek herkennen.

 Iedereen wil gezien worden en erbij horen. Daar gaat het Haags Verhaal over en daarover gaat ook dit fotoboek. Met elkaar op de foto gaan, is een klein feestje. Dat zie je af aan dit boek. 

Uitnodigen bijvoegen Cover fotoboek.jpg 

 

Tentoonstelling

Italianencpuoerusburgemeester.jpg

De tentpoonstelling was van 12  -1 maart te zien in Atrium Den Haag  met een selectie van groepsfoto's uit ons fotoboek Den Haag in 36 groepsportretten. 

Er was een kleine, informele opening (in corona stijl) waar we deze foto maakten en de burgemeester ons toe sprak. "Ik spreek vanuit mijn hart", zei burgemeester Van Zanen, en dat zijn de beste speeches, ontroerend! “Het Haags Verhaal brengt verschillende groepen met ambities, met idealen, met ideeën, met liefde voor noem maar op wat, met elkaar in contact . Want dat is niet vanzelfsprekend in Den Haag. Het Haags verhaal probeert muren te slechten en bruggen te slaan, om mensen te inspireren om elkaar wél te vinden en een hand te geven.”

 
We zijn trots op deze tentoonstelling op deze prachtige plek in het hart van Den Haag mocht staan. 
De expositie in het Atrium is het begin van een reizende tentoonstelling door de stad en we zijn op zoek naar nieuwe  locaties. Heb je een idee voor een plaats waar deze expo kan staan: mail@haagsverhaal.nl.