Meedoen?

We zoeken vrijwilligers die met ons meegaan door de stad. Zo leer je op een andere manier jouw stad (en de mensen daarin) beter kennen! Het maakt ons niet uit hoe jong/oud je bent of welke taal je spreekt.

Speurneuzen voor het fotoboek

Mensen die het leuk vinden om gemeenschappen en groepen op te halen uit de stad, daar contact mee te leggen en zorgen dat ze op de foto gaan. Je begeleidt ook de fotograaf op het moment. Je bent erbij als  de foto wordt genomen. Met name in de wijken Ypenburg/Wateringse Veld en Schilderswijk zoeken we nog groepen.

Samen met de andere speurneuzen heb je eens per twee maanden overleg. Dat is ook nog eens heel gezellig.

We bieden: begeleiding, zelfstandigheid, meedoen aan een project dat de stad leuker maakt, veel

positieve ervaringen en een gezellige werkomgeving.

We vragen: een positieve inzet, dat je je ego thuislaat, hands-on mentaliteit.

Interesse? mail@haagsverhaal.nl 

 

Word Soepporter van het Haags Verhaal

 

We willen door de stad worden gedragen, ook financieel. Zo hebben we een succesvolle crowdfundingsactie gehad waarmee we de productie van het fotoboek financieren. (Dank allemaal! we hebben bijna ons streefbedrag van €13.000 opgehaald). Wil jij bijdragen aan het Haags Verhaal? Soepporter worden? Klik hier om een donatie te doen.

Haags Verhaal wordt financieel ondersteund door

Prins Bernhard cultuurfonds Zuid-Holland, Rabobank Den Haag, Fonds 1818, Gravin van Bylandtstichting, Stichting Haags Groene Kruis, MAEX, Ionafonds, BAM Wonen, Gemeente Den Haag, VSB fonds, Haella fonds, de 127 supporters van onze crowdfunding, een steeds groeiende groep van particulieren